Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Business Diplomacy Conference 2018

noiembrie 15, 2018 @ 4:00 pm - 5:00 pm

Business Diplomacy Conference 2018
Business Diplomacy Conference 2018

DESPRE EVENIMENT

Diplomacy360 / Business Diplomacy Conference 2018 , este un eveniment de exceptie, la care si-au anuntat participarea diplomati, oameni de afaceri si alti experti in relatii internationale din tara si strainatate, in cadrul caruia se vor discuta modalitatile prin care liderii de business interesati sa devina mai competitivi, pot imprumuta metode si tehnici din diplomatie, pentru a anticipa amenintarile si a exploata oportunitatile aparute ca urmare a schimbarilor geopolitice, a evita conflictele si a face aliante strategice pentru a-si proteja interesele, rezolva problemele si dezvolta afacerile.

DE CE SA PARTICIPI?

Afli cum poti sa vezi lumea dincolo de aparente, prin ochelarii diplomatului special educat pentru a solutiona situatii critice si dezvolta relatii intr-un mediu global caracterizat prin Volatilitate, Incertitudine, Complexitate si Ambiguitate, pentru ca aceasta este noua normalitate. Paradigmele de business se schimba rapid, fiind sensibil influentate de factori geo-politici, tehnologici si economici care nu mai tin doar de elementul national, iar aceste schimbari genereaza atat amenintari cat si oportunitati pentru companii.
Perspectiva internationala este din ce in ce mai importanta pentru orice organizatie.
Firmele trebuie sa colaboreze cu guverne si diplomati, cu ONG-uri si alte grupuri de influenta economica locala si internationala, pentru a-si mentine si dezvolta locul in piata si a-si solutiona problemele a caror rezolvare nu mai sta doar in puterea lor.
Pentru a opera sustenabil si a-si proteja interesele pe piete, companiile trebuie sa-si dezvolte competente interne care sa le permita crearea, cultivarea si managementul relatiilor de nivel inalt, cu grupuri de interese internationale, factori guvernamentali, neguvernamentali si privati influenti si relevanti pentru activitatea companiei.
Acest fapt necesita un mod de a fi: de a vedea, analiza, planifica si actiona, uneori in conditii ostile.
Diplomatia ofera oamenilor de afaceri cu viziune multe din uneltele si metodele necesare pentru a reusi, iar relatia diplomat – om de afaceri este mutual benefica.

Conferinta se adreseaza reprezentantilor mediului de afaceri dornici sa-si imbunatateasca capacitatea de a anticipa noile provocari si a exploata oportunitatile de afaceri, diplomatilor si altor experti in relatii internationale precum si categoriilor profesionale interesate de sinergiile dintre diplomatie si business. Nu in ultimul rand, evenimentul este recomandat si tinerilor aflati in explorare noi orizonturi profesionale.

Speech-urile vor fi atat in limba romana cat si in limba engleza, evenimentul beneficiind de traducere simultana in limbile romana si engleza dupa caz.

Detalii

Dată:
noiembrie 15, 2018
Oră:
4:00 pm - 5:00 pm
Categorie Eveniment:
Site web:
http://business-diplomacy.ro